Σύνδεση-
     
PDF Εκτύπωση E-mail

SIKELIA_APOULIA ΣΙΚΕΛΙΑ-ΑΠΟΥΛΙΑ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ

MΠΑΡΙ,ΜΕΤΑΠΟΝΤΙΟ, ΚΟΣΕΝΤΖΑ, ΡΕΤΖΙΟ,ΜΕΣΣΗΝΑ, ΤΑΟΡΜΙΝΑ, ΑΙΤΝΑ, ΚΑΤΑΝΙΑ ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ,ΑΓΚΡΙΤΖΕΝΤΟ, ΠΑΛΕΡΜΟ,ΚΕΦΑΛΟΥ

8 ΗΜΕΡΕΣ

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΕΝ ΠΛΩ(220χλμ.)

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθ΄οδών για καφέ. Άφιξη στην Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Ανκονα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΜΕΡΑ: ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ ή ΜΠΑΡΙ - ΡΕΤΖΙΟ

Άφιξη το πρωί και αναχώρηση για το ΡΕΤΖΙΟ. Mε ενδιάμεσες στάσεις στο ΜΕΤΑΠΟΝΤΙΟ και την ΚΟΣΕΝΤΖΑ θα καταλήξουμε αργά το απόγευμα στο Ρέτζιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

3Η ΜΕΡΑ: ΡΕΤΖΙΟ – ΜΕΣΣΙΝΑ -ΤΑΟΡΜΙΝΑ - ΑΙΤΝΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ

Πρωινό και μεταφορά στη VILLA S. GIOVANNI, όπου με το F/B περνάμε το στενό της Μεσσήνας, γνωστό σαν στενό ΣΚΥΛΑΣ και ΧΑΡΥΒΔΗΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την ΤΑΟΡΜΙΝΑ, την πανέμορφη μικρή πόλη της Σικελίας, που θα απολαύσουμε από ψηλά, αφού τα MINI BUS του τοπικού Δήμου θα μας ανεβάσουν στο κάστρο. Επόμενος σταθμός το ηφαίστειο της ΑΙΤΝΑΣ, ανάβαση εως τους πρώτους κρατήρες, ( εφ’οσον επιτρέπεται). Κλείνουμε τη σημερινή μας περιήγηση, με επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΤΑΝΙΑΣ. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΜΕΡΑ : ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ – ΑΓΚΡΙΤΖΕΝΤΟ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Πρωινό και περιήγηση στην πιο αξιόλογη πόλη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τους ναούς της ΑΘΗΝΑΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, την πηγή της ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ, τον βωμό του ΙΕΡΩΝΑ, την ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΟΛΩΝ, το σημαντηκότερο μετά της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και το ΟΡΑΤΟΡΙΟ του ΔΙΟΝΥΣΟΥ. Αμέσως μετά αναχώρηση για τον ‘ κόλπο του Εμπεδοκλή ‘ σημερινό επίνειο του ΑΓΚΡΙΤΖΕΝΤΟ.Επίσκεψη στην περίφημη κοιλάδα όπου βρίσκονται οι αρχαίοι Ελληνικοί ναοί του Ηρακλή, του Δία, της Ήρας, της Ομόνοιας και των Διοσκούρων. Το βράδυ καταλήγουμε στην πρωτεύουσα της Σικελίας, το ΠΑΛΕΡΜΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διαν/ση.

5Η ΜΕΡΑ: ΠΑΛΕΡΜΟ – ΜΟΝΡΕΑΛΕ

Πρωινό και αρχίζουμε την περιήγηση της πόλης. Θα δούμε την πλατεία του Δημαρχείου, τη Μητρόπολη, το θέατρο ΜΑΣΣΙΜΟ, το ΠΑΛΑΤΣΟ ΡΕΑΛΕ, και το αρχαιολογικό Μουσείο. Κατόπιν θα επισκεφθούμε την πόλη ΜΟΝΡΕΑΛΕ στην οποία υπάρχουν Βυζαντινά μωσαϊκά, τα μεγαλύτερα σε έκταση στον κόσμο. Επιστροφή στο ΠΑΛΕΡΜΟ, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΜΕΡΑ : ΠΑΛΕΡΜΟ – ΚΕΦΑΛΟΥ - ΜΕΣΣΙΝΑ - ΡΕΤΖΙΟ

Πρωινό επίσκεψη στη γραφική ΚΕΦΑΛΟΥ και την πόλη της ΜΕΣΣΙΝΑΣ, απ’ όπου θα πάρουμε το F/B για να επιστρέψουμε στη VILLA S. GIOVANNI και κατόπιν στο ΡΕΤΖΙΟ. Θα γνωρίσουμε το ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΓΙΟ και θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο. Δείπνο, διαν/ση.

7Η ΜΕΡΑ : ΡΕΤΖΙΟ – ΤΑΡΑΝΤΟ – ΜΠΑΡΙ ή ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ – ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό και αναχώρηση για την Απουλία, μέσω ΚΟΣΕΝΤΖΑΣ φθάνουμε για να επισκεφθούμε το ΤΑΡΑΝΤΟ, πρωτεύουσα της Απουλίας και πολεμικό ναύσταθμο της Ιταλίας, που ιδρύθηκε το 708 από τους Σπαρτιάτες και συνεχίζει να είναι μια μητροπολητική πόλη. Συνεχίζουμε και καταλήγουμε στο λιμάνι. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους.

8η ΜΕΡΑ : ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ(220χλμ.)

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μας την Αθήνα με τις βαλίτσες γεμάτες με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ταξίδι σας.

 

Ειδικές Προσφορές

ITS_TIME_FOR_YOU

turespana illes_balearsandalucia
Περισσότερα...

Θεσσαλονίκη

Καλαμάτα

  • Greek
  • English (United Kingdom)
Δημοφιλής Προορισμός
 
RocketTheme Joomla Templates